MOTIVA’T!

Horaris

Consulta l’horari mensual de totes les classes de Motiva’t Parets. 

Horari

CYCLING: Activitat amb suport musical, realitzada sobre una bicicleta estàtica de pinyó fix dotada d’una roda de inèrcia que facilita el pedaleig continuat. Activitat cardiovascular d’alta intensitat que facilita el treball de la capacitat i potència aeròbica mitjançant el potenciòmetre i el sistema Aplifit.

ZUMBA: Activitat aeròbica d’intensitat mitja-alta, basada en moviments de fàcil execució que fusiona el treball cardiovascular amb ball coreografiat mitjançant salsa, merengue, cúmbia, reggaeton, pop…

STRONG by ZUMBA: Activitat d’alta intensitat, combinada amb un treball cardiovascular i funcional.

BODYPUMP: Activitat de tonificació dels principals grups musculars. Es treballa mitjançant l’ús d’un step, una barra i discos de pes amb una seqüència d’exercicis guiats per un ritme musical (màx. 13 usuaris).

ACTIVACIÓ: Activitat suau destinada a millorar la mobilitat articular, que ajuda a prevenir artròfies musculars i òssies.

ESTIRAMENTS: Activitat de 30 o 45 minuts  que té per objectiu la millora de la flexibilitat dels principals grups musculars, facilitant una millor recuperació muscular i reduint el risc de lesions.

GAC: Activitat amb suport musical on es treballa d’una manera concreta la força i la tonificació de tres grans grups musculars: els glutis, abdominals i cames.

CX WORK: Activitat de 30 minuts amb suport musical os es treballa els abdominals, glutis i esquena mitjançant gomes elàstiques. 

INFORMA'T

TENS ALGUN DUBTE? CONTACTA AMB NOSALTRES